Jak zablokovat stav Microsoft Teams Away

Pokud je uživatel přihlášen do Microsoft Teams a aplikace je minimalizována, zatímco pracuje v jiné aplikaci, stav uživatele se změní z Dostupný na Pryč. To se děje automaticky a teoreticky je to dobrý nápad, protože uživatelé nemusí ručně měnit svůj stav.

Pokud pracujete z domova nebo v kanceláři, změna vašeho stavu, aniž byste si to přáli, je problém. Navíc váš nadřízený a spolupracovníci to mohou vidět jako znamení, že nejste produktivní, když ve skutečnosti jste.



V praxi je tato funkce dost hrozná. Ukazuje se, že uživatelé jsou pryč nebo nedostupní, když pracují. Od uživatelů nelze očekávat, že budou mezi prací přepínat na aplikaci, aby se ujistili, že se jejich stav „Dostupný“ nezměnil. Je to kontraproduktivní a téměř nemožné si to zapamatovat. Mohli byste tvrdě pracovat, když vás najednou šéf zavolá do své kanceláře, aby se zeptal, proč jste pryč.

Opravte stav Microsoft Teams Away

Pokud jste v systému pět minut nebo déle nečinní, Microsoft Teams změní stav . Neexistuje žádný způsob, jak toto chování změnit. Je to funkce, takže ji nemůžete odstranit, ale můžete nastavit vlastní stav Dostupný a ten jej přepíše.

Blokovat stav Microsoft Teams Pryč

Chcete-li přepsat nebo zablokovat nastavení stavu Microsoft Teams pryč, postupujte takto.

  1. OTEVŘENO Microsoft Teams.
  2. Klikněte na svůj profilu vpravo nahoře.
  3. Vedle stavu Dostupné klepněte na Nastavit zprávu o stavu.
  4. Vstupte jakoukoli zprávu, kterou chcete nebo zadejte tečku/tečku, pokud nechcete nic psát.
  5. Otevři Po rozevíracím seznamu vymažte stavovou zprávu a nastavte ji na Nikdy.
  6. Klikněte na Hotovo.
  7. Vaše týmy Microsoft stav se nezmění na Pryč když pracujete v jiných aplikacích.

Poznámka: Pokud systém uzamknete nebo přejde do režimu spánku, váš stav se změní na Pryč.

Zabránit spánku systému

Výše uvedená oprava nebude fungovat, pokud váš systém přejde do režimu spánku, což by se v případě, že systém používáte, nemělo stát. Pokud chcete od svého systému odejít, ale zabránit jeho přechodu do režimu spánku, postupujte takto.

  1. OTEVŘENO Průzkumník souborů.
  2. Vložte toto do umístění a klepněte na Enter |_+_|.
  3. Klikněte Změňte nastavení plánu vedle aktivního plánu.
  4. Otevři Rozbalovací nabídky „Uspat počítač“ a vyberte možnost Nikdy.
  5. Klikněte Uložit změny.

Zabraňte nečinnosti systému

Pokud chcete zabránit přechodu systému do klidového režimu, můžete zkusit následující;

    Spusťte mediální aplikacinapř. VLC player a něco si přehrajte. Pokud vás to obtěžuje, můžete ztlumit hlasitost. Něco si můžete zahrát i na Netflixu.
  • Můžete použít a aplikace „myší jiggler“. to bude kývat myší, aby si systém nemyslel, že jste nečinní. Není to nejlepší řešení, protože narušuje vstup myši, ale funguje.
  • Můžete také spustit velký torrent a použít torrent klienta, aby se zabránilo přechodu systému do klidového režimu.

Závěr

Stav ‚Pryč‘ lze nastavit ručně a lze jej nastavit automaticky, ale uživatelé nemají žádný způsob, jak pro něj určit dobu ‚časového limitu‘. Je nastaveno na 5 minut a není co měnit, proto je k jeho přepsání potřeba vlastní zpráva.

Získejte denní tipy do vaší schránky Newsletter Připojte se 35 000+ ostatní čtenáři
Jak začít s Procreate pro iPad Pro Předchozí Článek

Jak začít s Procreate pro iPad Pro

Jak vypnout rychlé přidání na Snapchat pro váš účet Čtěte Více

Jak vypnout rychlé přidání na Snapchat pro váš účet